Umurbey Abdullah Fehmi Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve ilkelerini özümsemiş bireyler yetiştiren, daima kaliteyi yüksek tutan,sürekli değişen ve gelişen, sürekli öğrenmeyi hedeflemiş bir kurum olabilmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sistemi´nin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaklı, erdemli, barışçı, kültürel değerlere, düşünce özgürlüğüne, başkalarının hak ve hürriyetlerine saygılı, akılcı, çağdaş, özgür, kendilerine güvenen, bilgiye ulaşıp kullanabilen, özgüvenli, becerili, sorumluluk alabilen, iletişim kurabilen, öğrenmeyi öğrenmiş, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, bilişim teknolojilerini kullanabilen, planlı ve programlı çalışabilen, becerileri doğrultusunda bir üst öğrenime hazırlanabilen, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş bireyler yetiştirmek ve topluma kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 15.05
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://umurbeyabdullahfehmiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Umurbey Abdullah Fehmi Ortaokulu Umurbey Mahallesi Atatürk Caddesi No31 Gemlik/BURSA

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ GEMLİK İLÇESİNE BAĞLI UMURBEY´DE BULUNMAKTADIR.

Ulaşım GEMLİK´TEN VE UMURBEY´DEN HER 30dk´DA BİR ŞEHİR İÇİ OTOBÜS SEFERLERİ MEVCUTTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz GEMLİK´E 3 km. BURSA´YA 30 km. mesafededir.